Постављен први фиксни ортодонски апарат

Дана 21.09.2015. године у Дому здравља "Свети Врачеви" Челинац постављен је први фиксни ортодонски апарат.

Сви заинтересовани пацијенти који имају потребе за овом врстом стоматолошке услуге могу да се јаве др Илић Сањи специјалисти ортопедије вилица, на број 551/044, локал 119

Опширније...

Библиотека

У Дому здравља функционише библиотека са могућности позајмљивања књига за родитеље и дјецу. У склопу Дома здравља Челинац служба ЦМЗ-а сервис за рани раст и развој.
Сервис је отворен у сарадњи са Уницеф-ом који је донирао опрему и дидактички материјал. Сервис нуди могућност позајмљивања књига и едукативног материјала за родитеље и дјецу.

Опширније...

Новине у раду гинеколошког диспанзера

Од 01.09.2015. године у диспанзеру за заштиту жена ординира докторица Јелена Чоловић сваким радним даном од 07:00 - 13:00 часова. У наредном периоду планира се и рад у другој смјени о чему ћете бити благовремено обавјештени.

Заказивање прегледа је на телефон 551-044 а одговорна особа је медицинска сестра Миладинка Спасојевић

Опширније...

Новине у стоматологији

Обавјештавају се грађани Општине Челинац да од 01.09.2015. године у Дому здравља Челинац -служба стоматологије почиње пружати услуге из ортодонције - фиксни апарати. Услуге су ван уговора са Фондом здравсвеног осигурања РС.

За све додатне информације можете се јавити др Илић Сањи специјалисти ортодонције. 

Конкурс за возача

Дом здравља "Свети Врачеви" Челинац расписао је оглас за пријем возача у службу хитне помоћи, а из разлога што је један возач отишао у старосну пензију, неопходно је да се распише овај оглас за пријем возача, а све у циљу несметаног функционисања Службе хитне помоћи!

Конкурс за гинеколога

У склопу рјешавања стратешких питања за здравствену заштиту жена -грађанки Општине Челинац- расписан је конкурс за пријем у стални радни однос доктора спец. гинекологије! 

Word Vision

Представник Дома здравља у хотелу Турист 06.07.2015 године учествовао је на састанку пројектног тима који имплементира Word Vision, циљ унапређења заштите дјеце на Општини Челинац.

Опширније...

Сједница управног одбора

Одржана је сједница Управног одбора дана 09.07.2015. године у Дому здравља Челинац, на коме су разматрани бројни системски документи (правилник о систематизацији, правилник о платама, правилник о специјализацији) којима се жели створити правно-процесни оквир за ефикасније функционисање Дома здравља.

Опширније...

Донација

Компанија Berline-Chemie донирала је двије фотеље за ординације гдје долазе доктори из Бања Луке - к о н с у л т а н т и .