Данас је Свјетски дан здравља

Данас је Свјетски дан здравља и под слоганом "здравље за све" наша установа у сарадњи са Oпштинском организацијом Црвеног крста организује кућне посјете са фокусом на старија и непокретна лица.

Овом приликом уз преглед доктора на терену урадићемо дијагностичке процедуре ЕКГ, мјерење шећера у крви и сатурацију за наше суграђане. Црвени крст је обезбједио прикладне донације за лица а компанија „MEDILAB ONE“ апарате за мјерење шећера у крви.
Здравље за све је слоган Свјетске здравствене организације за овогодишње обиљежавање, а оно нас подстиче на изградњу Локлане заједнице која је још више окренута на превенцију и очување здравља за све.  Приступачна здравствена услуга је један од циљева наше установе и отуда потреба да ове године данашњи дан обиљежимо кућним посјетама за посебно рањиве категорије нашег становништва.  Дом здравља у свом свакодневном пословању обезбјеђује кућне посјете за лица којима је тај вид здравствене заштите потребан, али и патронажне посјете за наше труднице које свакодневно обавља добро обучена екипа Гинеколошке службе.