Постављене свјетлосне рекламе!

На главном улазу у зграду Дома здравља Челинац стављена је свјетлосна реклама са графичким логом "Свети Врачеви", са бочне стране стављена је свјетлосна реклама за хитну медицинску помоћ која се у ноћним сатима пали и гаси, и на тај начин олакшава и упућује грађане Општине Челинац, али и друге који не знају гдје је локација хитне медицинске помоћи да се лакше снађу.

Нови пулт у стоматологији!

На овај начин желимо да унаприједимо тријажу пацијената и систем заказивања како би пацијенти мање чекали на услуге стоматолога!!

Служба педијатрије

Служба педијатрије сваког четвртка ради другу смјену и то од 12:00h-20:00h!

 

 

 

 

Покренута иницијатива за оснивање Удружења родитеља дјеце и лица са потешкоћама у развоју

ЈЗУ Дом здравља „Свети Врачеви“ Челинац покренуо је иницијативу за оснивање Удружења родитеља дјеце и лица са потешкоћама у развоју на територији општине Челинац.
На састанку одржаном у сриједу, 08.02.2017.године окупљеним родитељима одржано је и предавање о начину функционисања Удружења, приоритетима и задацима који треба да допринесу дјеце и лица са посебним потребама у нашој локалној заједници.
Предавање је одржала Гордана Илић, представник Удружења за ментално недовољно развијена лица града Бањалука, која је и сама родитељ дјетета са потешкоћама у развоју.
Родитељи су постигли договор да се током наредне седмице крене са израдом потребних докумената за формално-правни оквир Удружења.
Овим путем позивамо све родитеље дјеце и лица с потешкоћама у развоју да се јаве у Центар за заштиту менталног здравља у Дом здравља Челинац, гдје могу добити све потребне информације.

 

Алуминијски заштитници

Дом здравља због клизавости прилаза и ризика од пада у циљу безбједности пацијената, поставио је алуминијске заштитнике са гумом као и адеквате отираче.

Анкета

Анализа и обрада статистичких података спроведене анкете "Упитник задовољства пацијената услугама дома здравља"

Опширније...