Свјетски дан доктора породичне медицине

Поводом Свјетског дана доктора породичне медицине у сали за састанке Дома здравља уприличено је дружење доктора породичне медицине са Директором установе који је овом приликом уручио прикладне поклоне запосленима.

Опширније...

Званична посјета Дому здравља Приједор

Размјена искустава око трезорског модела пословања, реализованим активностима које је менаџмент предузимао у протеклом периоду, рад у новом програму и другим пословима који чине примарну здравствену заштиту.

Бесплатни превентивни прегледи

Наставили смо са бесплатним превентивним прегледима у амбуланти Бранешци. Право на преглед остварило је 30 мушкараца ултразвук абдомена и 30 жена ултразвук дојке.
Присутност здравствене заштитие у свим амбулантама уз скретање свијести на потребу превентивних прегледа јесте циљ оваквих активности које спроводи наш Дом здравља.

Опширније...

Превентивни преглед

Прентивним прегледом за 30 жена УЗВ дојке и 30 мушкараца УЗВ абдомена обавили смо по први пут бесплатне превентивне прегледе у Дубрави Старој.

Важни циљеви којима смо вођени су приступачност и скретање пажње на важност превентивних прегледа за све становнике општине Челинац овај пут прегледе смо обавили у амбуланти Дубрава Стара. У мјесецу мају у Браншецима, затим у јуну амбуланта Јошавка.

Опширније...

Амбуланта Бранешци

Од 29.04.2022 године започињемо са додатним анализама у амбуланти Бранешци. Дом здравља је властитим средствима набавио уређај за додатну лабораторијску претрагу.
Наиме, ријеч је лабораторијској претрази ЦРП и ХбА1ц које почињемо са радом поред шећера у крви који смо и до сада радили. На овај начин омогућили смо лакши приступ пацијентима за наведене претраге.

Уручене захвалнице

18.4.2022. године смо уручили захвалнице партнерским Институцијама Средњошколског центра, Центра за културу, физичку културу, образовање и информисање и Црвеног Крста Челинац за несебичну сарадњу за вријеме имунизације становништва.

Наставак обиљежавања Свјетског дана здравља

Наставак обиљежавања Свјетског дана здравља са нашим малишанима.
Дјеца из групе старијег предшколског узраста Дјечијег вртића "Невен" Челинац посјетили су Дом здравља гдје су забиљежили своје прво упознавање ове установе. Приказани су едукативни анимирани садржајии, стоматолошка амбуланта те за њих најзанимљивија хитна помоћ. 8.4.2022. године је Дом здравља био пун дјечијих осмјеха што нас је заиста посебно радовало.
Овом приликом подијелили смо им симболичне поклоне али и од њих добили два прелијепа цртежа те се овом приликом захваљујемо нашим малишанима на посјети и труду те Дјечијем вртићу "Невен" Челинац на сарадњи.

Опширније...