ПРОЈЕКАТ “ЗДРАВЕ ЗАЈЕДНИЦЕ”

Пројекат финансиран од стране Швицарске амбасаде а имплементиран од стране Института за популацију и развој прво је започео у општини Челинац од 11 Локалних заједница из Републике Српске које су дио пројекта.

Опширније...

Моје здравље, моје право - акција поводом Свјетског дана здравља

Поводом јучерашњег Свјетског дана здравља, данас смо, у сарадњи са Средњошколским центром и Црвеним Крстом искористили прелијеп сунчан дан на шеталишту у Челинцу да се бавимо превенцијом.

Опширније...

ИНФОРМАЦИЈА ЗА РОДИТЕЉЕ

Од 01.04.2024. године са повратком Дујаковић др Данијела из специјалности педијатријске службе КСЗ ради сваким радним даном од 07 до 15 сати.

У Дому здравља Челинац 15.03.24 обиљежен Свјетски дан бубрега “Здравље бубрега за све”

Два партнерска удружења, доктора Породичне медицине РС и Нефролога РС су тим поводом организовали два предавања на тему значаја здравих бубрега у контексту масовних незаразних обољења као што је дијабетес тип2. Предавачи су били др Драгана Бубић и др Драгана Ковачевић.

Опширније...

Дом здравља Челинац добио новог специјалисту за дјечије болести

Након храбре и стратешке одлуке руководства да 2019. године распише специјализацију након пет година обављања специјалистичког стажа др Дујаковић Данијела је у петак положила испит и тиме стекла звање специјалисте педијатрије. На тај начин је ријешен овај горући проблем на радост наше ђеце и родитеља. Стекли су се кадровски услови да ова служба ради у пуном капацитету.

Опширније...

Почињемо радити са Петровићем др Миланом специјалистом заразних болести

Од 01.03.2024. године у специјалистичкој амбуланти Дома здравља Челинац почиње рад са Петровићем др Миланом специјалистом заразних болести. Пружат ће услуге прегледа и ултразвучне дијагностике из подручја заразних болести.

Промоција ХПВ вакцинације

У циљу промоције ХПВ вакцинације снимили смо промотивни видео. Овим путем се захваљујемо свим учесницима пројекта.

#чувајсвојездравље

Опширније...

Новине у раду дома здравља

Од 12.02.2024. године у тиму консултаната је субспецијалиста исхране - нутрициониста. Пружаће услуге клиничког прегледа и израде јеловника за различите болести и поремећаје као и за здраве особе са проблемима са тежином. Услуге се пружају у нашој КСЗ служби.

Опширније...