Терапија бола

3.9.2018 године у сали Дома Здравља Свети Врацеви Челинац,др Бојан Кузмановиц специјалиста ортопедије са трауматологијом,одржао је предавање за запослене љекаре на тему "Терапија бола".

Опширније...

Предавање на тему "Трудноца и порођај"

Предавање на тему "Трудноца и порођај" одржаце др Јелена Чоловиц ,специјалиста гинекологије и акушерства,у Великој сали Дома Здравља Свети Врачеви Челинац,04.09.2018 уторак у 17х.
Од сутра 4.9.2018 са радом наставља и Школа за труднице уторком од 18х.

Одлазак Мирјане Свјетлановиц медицинског техницара у пензију

Дана 31.8.2018 године у сали Дома здравља Челинац у контексту одласка Мирјане Свјетлановиц медицинског техницара у пензију приређен је мини коктел на коме су се директор Дома здравља Челинац др сци Драшко Купрешак ,радне колеге и представници синдиката захвалили на доприносу у раду Дома здравља , другарском и коректном односу са радним колегама и позељели јој срецу и добро здравље .

Опширније...

Систематски прегледи радника

30.8.2018 у Дому здравља  Свети Врачеви Челинац у сарадњи са Заводом за медицину рада и спорта Републике Српске,одрзани су систематски прегледи радника  Основне школе Милош Дујиц и радника Средње школе Челинац.
Радници службе за лабораторијску дијагностику Дома здравља,психолог Жељка Стевановиц и Натаса Рогиц заједно са радницима Завода за медицину рада успјесно су обавили систематске прегледе за 98 запослених радника наведених школа.

Опширније...

Акција набавке информатичке опреме

Предузеће ДЕМЕТРА Д.О.О Челинац подржала је акцију набавке информатичке опреме за пословне процесе у Дому здравља Челинац. Овом приликом се захваљујемо господину Мићи Димитрићу и предузећу Деметра на друствено одговорној политици коју воде.

Опширније...

Терапија за лица са потешкоћама у менталном здрављу

У Центру за заштиту менталног здравља Челинац почела је радно-окупациона терапија за лица са потешкоћама у менталном здрављу.
Група се окупља једном седмично, са члановима групе ради Јелена Јанковић медицински техничар и радни терапеут.
Радно-окупациона терапија је један од начина превенције погоршања душевне болести јер јача концентрацију, удаљава од опсесивних мисли, апатије и очајања.
Позивамо све кориснике, али и чланове њихових породица да нам се придруже, како би заједно лакше пребродили болест и оснажили здраве потенцијале који постоје у свакој личности.

Опширније...

Физичка активност

 

🌎 🌎 Кључ је у физичкој активности. Мање времена испред екрана, више игре и рекреације!  ❤️ #HealthForAll #SDGs

Центар за ментално здравље

У Центру за ментално здравље Дома здравља Челинац са радом је почела др Сања Греб Радмановиц специјалиста психијатрије која ординира понедељком ,сриједом и петком од 12 до 15 х а уторком и четвртком од 7 до 15х.
Прегледи се заказују лично или путем телефона 051 491 887.
На овај начин кадровски Центар за ментално здравље се заокрузује и у будуцности фокусираце се на превентивне активности из области менталног здравља.

Акција набавке информатичке опреме

Компанија Инкопром Челинац подржала је акцију набавке информатичке опреме за пословне процесе у Дому здравља Челинац. Овом приликом им се захваљујемо на друствено одговорној политици коју воде.

Нова телефонска линија

У Дому здравља Челинац Хигијенско епидемиолошка служба добила је директну телефонску линију.
За све информације грађани могу да позову техничаре Хигијенско епидемиолошке службе на број телефона 051 491 909