Одржано предавање

2Дом здравља Целинац је у сарадњи са Удрузењем зена" Бозур" реализовао предавање које је припремио и одрзао др Никола Собот спец кардиолог у просторијама Со.е Целинац
У пријатној атмосфери и разговору настојали смо да се пазња како струцне тако и опсте јавности усмјери ка цињеници да је хипертензија један од највецих јавно-здравствених изазова данасњице ,која са собом поред здравствених носи и велике социјалне и економске посљедице.

Опширније...

Предавање на тему "Хипертензија у фокусу са другим кардиоваскуларним обољењима"

070717 2Удружење жена "Божур" у сарадњи са Домом здравља Челинац организоват ће 13.7.2017. године (четвртак) у 19:00х у Великој сали СО.е Челинац предавање на тему "Хипертензија у фокусу са другим кардиоваскуларним обољењима".
Предавање це одржати доктор Никола Шобот специјалиста кардиолог са УКЦ Бања Лука ,ангажован као специјалиста консултант у Специјалистичкој амбуланти Дома здравља Челинац.
Предавање је усмјерно на ширење поруке "Крените путем здравог срца " наглашавајући значај здравих стилова живота као и значај превенције фактора ризика за настанак болести срца и крвних судова у свим популационим групама.
Придружите нам се !

Упозорење за грађане поводом високих температура!

070717Обзиром на високе температуре Министарство здравља и социјалне заштите упозорава грађане Републике Српске да у наредном периоду, уколико је могуће, што мање времена проводе на отвореном, посебно у најтоплијим периодима дана.
Високе температуре могле би утицати на већину популације, те се препоручује, колико год је могуће, да се у најтоплијим периодима дана борави у затвореним и расхлађеним просторијама, суздржава од физичких напора, чешће тушира млаком водом и узима што више течности. Ово се посебно односи на хроничне болеснике код којих се могу јавити појачане тегобе, али и симптоми попут главобoље, опште слабости, раздражљивости, исцрпљености, као и проблеми са спавањем.

Опширније...

Ново у стоматологији!

030717

Брза израда комерцијалних, парцијалних и тоталних зубних протеза за само 3 дана, по цијени 230,00 КМ за парцијалне и 250,00 КМ за тоталне зубне протезе.

Донација ЛЦД-а

Донација ЛЦД-а Компаније Хемофарм тиму 1 за едукацију пацијената.
Овом приликом руководство дома здравља се јавно захваљује компанији на друствено одговорном понасању и подрсци у прузању здравствене застите становницима опстине Целинац!

Превентивни рад

210617 1Дом здравља у сарадњи са Дјецијим вртицем Невен наставља са својим превентивним радом и приблизавањем здравствене застите најмладјима.У том циљу дом здравља је организовао једном седмицно одлазак љекара,разговор и преглед малисана у опустеној атмосфери дјецијег вртица .

Опширније...

Криотерапија

190617У Дому здравља Челинац-служба гинекологије у суботу 17.06.2017. године урађен је први превентивни третман за лијечење "раница" и благих премалигних промјена - криотерапија.
Информације и упутства у служби гинекологије на број телефона 051/491-886 уз консултацију са надлежним гинекологом.

Донација ЛЦД-а Компаније

1Донација ЛЦД-а Компаније Хемофарм тиму 1 за едукацију пацијената.
Овом приликом руководство дома здравља се јавно захваљује компанији на друствено одговорном понасању и подрсци у прузању здравствене застите становницима опстине Целинац!

Опширније...

Почиње са радом реуматолог

07061724.6.2017. године, субота у 08:00 часова почиње са радом др Јовић Дарко - реуматолог са КЦ-а.
Цијене услуга:
- први прглед 30,00 КМ
- контролни 25,00 КМ
- узв локомоторног система 35,00 КМ
- пункција под контролом узв 40,00 КМ
- преглед + узв заједно 50,00 КМ

Криотерапија

310517 4У циљу унапређења здравствене заштите жена у Дому здравља Челинац - гинекологија, почиње са радом превентивни третман -криотерапија у сврху лијечења хроничних и благих премалигних промјена на грлићу материце. Наравно, у циљу превенције Ца грлића материце.

 

Опширније...