ДАРУЈМО КРВ - СПАСИМО ЖИВОТ!

У петак 18.05.2018. од 09-13 часова у просторијама ЈЗУ ДЗ "Свети Врачеви " Челинац а у организацији ОО Црвеног крста одржала се акција добровољног даривања крви.
У акцији добровољног давања крви прикупљено је око 50 доза драгоцјене тецности.

Опширније...

Упознавање људских занимања

10.05.2018 године малишани Дјечијег вртића "Невен" Челинац посјетили су Дом здравља Челинац у склопу својих редовних активности "Упознавање људских занимања".
У Дому здравља обишли су службу хитне медицинске помоћи,стоматолошку службу,педијатријску амбуланту и ултразвучну дијагностику.
Дјеца су била активна и поставили  низ питања радницима Дома здравља.
Особље дома здравља почастило је малишане воћем и соковима.

Опширније...

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Од 03.05.2018 радници Хигијенско епидемиолоске слузбе (ХЕС) Дома здравља Челинац почињу са провођењем прољетне превентивне систематске дератизације на подручју општине Челинац.
Да би акција дератизације била што успјешнија моле се грађани да омогуће стручним екипама извођење дератизације и да се придржавају упутстава које ће им на терену дати стручне екипе.

Опширније...

Дан здравља

Невладина организација Искра из Бања Луке у сарадњи са Домом Здравља Свети Врацеви 03.05 .2018 организује "Дан здравља" који има за циљ да указе на знацај превентивних прегледа.
Акција подразумијева организовање предавања о знацају самопрегледа дојки и поциње у 9 сати у сали Дома здравља.Посебан фокус акције је циљани мамографски преглед предвидјен за 50 зена одабраних од стране струцног тима Искре.Све активности су бесплатне.

Одлазак Гордане Јокић у пензију

Дана 13.4.2018 године у сали Дома здравља Челинац у контексту одласка Гордане Јокић зубног техничара у пензију приређен је мини коктел на коме су се директор Дома здравља Челинац др сци Драшко Купрешак ,радне колеге и представници синдиката захвалили на доприносу у раду Дома здравља , другарском и коректном односу са радним колегама и позељели јој срећу и добро здравље .

Опширније...

Предавање

Дана 5.4.2018 у Дому здравља Челинац предавање су одрзали др Радован Братић епидемиолог из Института за јавно здравље РС на тему "Извјештај о надзору над морбилима те осврт на упутство за спровођење антирабичне вакцине" и
др Јелена Чоловић спец.гин.и ак. из Дома здравља Челинац на тему " ХПВ инфекције"
Предавачи су на свеобухватан начин презентовали дату тематику.

Опширније...

Васкрс

Дом здравља Свети Врацеви Целинац Свим Православним вјерницима честита Васкрс и да га прославе у миру, здрављу и породичној срећи.