Поводом Свјетског дана меланома Дом здравља организује бесплатне прегледе младежа и коже дерамтоскопом

Поводом Свјетског дана меланома Дом здравља организује бесплатне прегледе младежа и коже дерамтоскопом 17.05.2023. године у предвиђеним временским терминима те овим путем обавјештавамо становништво да се могу пријавити на бесплатан преглед у свом тиму породичне медицине поштујући за то предвиђене временске термине,. Пријаву можете извршити до 16.05.2023. године у 14 часова.

Опширније...

Срећан Међународни дан медицинских техничара

Јачање сестринства је један од кључних елемената унапређења система здравствене заштите у нашем Дому здравља. Узимајући у обзир да су медицински техничари више од половине здравственог кадра Дома здравља и да су њихове дјелатности комплементарне у пружању правилне здравствене заштите са љекарима, несикориштавање њихових потенцијала значајно умањују здравствену заштиту становништва.

Опширније...

Едукација на тему хиперлипидемија одржана испред Удружења кардиолога Републике Српске

Континуирана едукација медицинског кадра је један од начина усавршавања услуга које пружамо.
Дана 26.04.2023. године испред Удружења кардиолога Републике Српске одржана је едукација на тему хиперлипидемија коју су одржали предсједник удружења проф др Тамара Ковачевић Прерадовић која је уједно и начелник кардиолошке клинике УКЦ Републике Српске и доц др бојан Станетић интервентвни кардиолог клинике.

Опширније...

Данас је Свјетски дан здравља

Данас је Свјетски дан здравља и под слоганом "здравље за све" наша установа у сарадњи са Oпштинском организацијом Црвеног крста организује кућне посјете са фокусом на старија и непокретна лица.

Опширније...

Данас је свјетски дан особа са Дауновим синдромом

21. март широм свијета се обиљежава као дан особа са Дауновим синдромом. Наведени датум је изабран како би означио јединственост јер представља ознаку хромозома (три копије хромозома 21) који је јединствен за особе са Дауновим сиднромом.

Опширније...