Нова телефонска линија

У Дому здравља Челинац Хигијенско епидемиолошка служба добила је директну телефонску линију.
За све информације грађани могу да позову техничаре Хигијенско епидемиолошке службе на број телефона 051 491 909

Искористите викенд за шетњу и релаксацију.

Искористите викенд за шетњу и релаксацију...  🌷 #zdravlje
Шетња, трчање, планинарење, физичка активност...  😍 Одрасле здраве особе (18-64 год.) требају барем 150 минута аеробне физичке активности умјереног интензитета током седмице да би побољшали кардиореспираторни и мишићни фитнесс, здравље костију, те умањили ризик од незаразних болести и депресије.  🍀 #WHO#BIH #HealthForAll #SDGs

Опширније...

Превенција карцинома коже и бринимо за своје здравље

У Дому здравља Челинац 28.06.2018 по први пут је организована акција “Превенција карцинома коже и бринимо за своје здравље “у којем су урађени бесплатни прегледи младежа-дерматоскопија за грађане општине Челинац .У акцији је прегледано око 70 пацијената.
Овом приликом се захваљујемо специјалистима дерматологије др Драгани Старовиц из Клиницког центра Бања Лука предсједници Удрузења дерматолога РС и др Алми Ковачевиц Туцек које су обавиле прегледе у склопу обиљежавања Европског дана борбе против меланома

Опширније...

Предавање

26.6.2018 уторак у 17х у великој сали Дома здравља Челинац доктор Јелена Чоловиц специјалиста гинекологије и акушерства одржаце предавање на тему "Трудноца и порођај"

Бринимо за здравље своје коже и превенција меланома

У четвртак 28.6.2018 године у великој сали Дома здравља Челинац у периоду од 16 до 19 х проводи се акција "Бринимо за здравље своје коже и превенција меланома".
Том приликом це др Алма Туцек и др Драгана Старовиц вршити бесплатне дермаскопске прегледе бенова. Позивамо све заинтересоване грађане да се одазову овој акцији.

Опширније...

Набавка информатичке опреме

Компанија Maxcomerc подржала акцију набавке информатичке опреме за пословне процесе у Дому здравља  Челинац.Овом приликом им се захваљујемо на друствено одговорној политици коју воде

Опширније...

Бринимо за здравље своје коже и превенција меланома

У четвртак 28.6.2018 године у великој сали Дома здравља Челинац у периоду од 16 до 19 h проводи се акција "Бринимо за здравље своје коже и превенција меланома".
Том приликом це др Алма Туцек и др Драгана Старовиц вршити бесплатне дермаскопске прегледе бенова. Позивамо све заинтересоване грађане да се одазову овој акцији.

Опширније...

Обавјештење

У педијатријској амбуланти Дома здравља Челинац поред педијатра др Бориса Зеца почео је са радом и педијатар др Желимир Ериц.
Ужа специјалност др Ерица је имунологија тако да родитељи могу добити све информације и одговоре на питања у вези са алергијама и вакцинама у консултацији са доктором.
Ангажовањем јос једног доктора у педијатријској слузби омогуцено је свакодневно прузање здравстене застите за дјецу.
Информације и заказивање термина код сестара Антониц