Oдржано је предавање на тему "Третман хроничне ране"

13.06.2023. године одржано је предавање на тему "Третман хроничне ране", којој су присуствовали љекари и медицински техничари службе породичне медицине и службе хитне медицинске помоћи.

Опширније...

Свјетски дан добровољних давалаца крви

14. јун је Свјетски дан добровољних давалаца крви.
Данашњим даном честитамо свим хуманим и племенитим добровољним даваоцима крви уз жељу за добро здравље и срећу.
Даруј крв, спаси живот.

Опширније...

EУРОМЕЛАНОМА 2023

Дом здравља Челинац поводом Свјетског дана меланома одржао је предавање за докторе породичне медицине на тему дерматоскопских прегледа. Предавање су одржали Атијас др Данијел и Врућинић др Зоран. Овом приликом Дом здравља је обезбједио нови дерматоскоп који ће проширити панел услуга које пружају доктори породичне медицине у својим тимовима.

Опширније...

Дом здравља Челинац отвара савјетоданвну телефонску линију за тинејџере и њихове родитеље

Дом здравља Челинац отвара савјетоданвну телефонску линију за тинејџере и њихове родитеље. Циљ је подршка стручњака (психолога) у превазилажењу тешкоћа у одрастању и васпитању. Заинтересовани могу позвати сваки радни дан од 12 до 14 часова на број 065/560-904.

Опширније...

Поводом Свјетског дана меланома Дом здравља организује бесплатне прегледе младежа и коже дерамтоскопом

Поводом Свјетског дана меланома Дом здравља организује бесплатне прегледе младежа и коже дерамтоскопом 17.05.2023. године у предвиђеним временским терминима те овим путем обавјештавамо становништво да се могу пријавити на бесплатан преглед у свом тиму породичне медицине поштујући за то предвиђене временске термине,. Пријаву можете извршити до 16.05.2023. године у 14 часова.

Опширније...

Срећан Међународни дан медицинских техничара

Јачање сестринства је један од кључних елемената унапређења система здравствене заштите у нашем Дому здравља. Узимајући у обзир да су медицински техничари више од половине здравственог кадра Дома здравља и да су њихове дјелатности комплементарне у пружању правилне здравствене заштите са љекарима, несикориштавање њихових потенцијала значајно умањују здравствену заштиту становништва.

Опширније...

Едукација на тему хиперлипидемија одржана испред Удружења кардиолога Републике Српске

Континуирана едукација медицинског кадра је један од начина усавршавања услуга које пружамо.
Дана 26.04.2023. године испред Удружења кардиолога Републике Српске одржана је едукација на тему хиперлипидемија коју су одржали предсједник удружења проф др Тамара Ковачевић Прерадовић која је уједно и начелник кардиолошке клинике УКЦ Републике Српске и доц др бојан Станетић интервентвни кардиолог клинике.

Опширније...