Одржано је предавање на тему "Значај раног откривања поремећаја раста у примарној здравственој заштити"

 31.08. у Дому здравља одржано је предавање за љекаре, на тему "Значај раног откривања поремећаја раста у примарној здравственој заштити". Предавање је одржала др Весна Миљковић, педијатар-ендокринолог.

Опширније...

Поводом Свјетског дана хепатитиса одржано је предавање на тему Хепатитис и превенција хепатитиса

Поводом Свјетског дана хепатитиса одржано је предавање на тему Хепатитис и превенција хепатитиса за медицинске техничаре. Предавање је одржао Братић др Радован специјалиста епидемиологије.

Потписани споразуми за унапређење услуга сестринства у заједници у три општине

Настављамо процес едукације медицинских сестара који је посвећен унапређењу њихових знања из области његе и бриге о пацијентима, а посебно смо усмјерени ка развоју сестринских услуга у заједници", рекао је данас у Челинцу помоћник министра за здравствену заштиту Милан Латиновић, током округлог стола о овој теми.

Опширније...

Данас је Међународни дан против злоупотреба и кријумчарења дрога

Генерална скупштина Уједињених нација је 1987. године прогласила 26. јун за Међународни дан против злоупотреба и кријумчарења дрога желећи упозорити глобалну свјетску јавност на растући проблем злоупотребу дрога и потребу укључивања свих актера за дјеловање у постизању заједничког циља које се огледа у смањењу злоупотреба дрога широм свијета.

Опширније...

Филм

Дом здравља је носилац примарне здравствене заштите за грађане општине Челинац.
Филм представља кратки садржај организације и услуга који се пружају у нашој установи."

ИНФОРМАЦИЈА

• ПАТРОНАЖНЕ ПОСЈЕТЕ: све породиље регистроване у нашој амбуланти Гинекологије могу остварити патронажне посјете након порода. Посјета медицинске сестре и њено искуство могу вам помоћи у првим данима након порода и ублажити изазове са којима се сусрећете. Оствари своје право на патронажну посјету заказивањем у служби Гинекологије директним доласком или путем телефона.

Опширније...

НАБАВЉЕН НОВИ УЛТРАЗВУЧНИ АПАРАТ

Руководство Дома здравља је у сарадњи са ресорним Министарством здравља и социјалне заштите Републике Српске набавило нови ултразвучни апарат произвођача "Philips".

Опширније...

Oдржано је предавање на тему "Третман хроничне ране"

13.06.2023. године одржано је предавање на тему "Третман хроничне ране", којој су присуствовали љекари и медицински техничари службе породичне медицине и службе хитне медицинске помоћи.

Опширније...