Помоћ за Софију Мићевић

sofija micevic 2У Дому здравља "Свети Врачеви" је било организовано прикупљање помоћи за Софију Мићевић која болује од акутне лимфобластне леукемије.

Годишњи одмор

060417 3У периоду од 06.04.2017. године до 17.04.2017. године др Чоловић Јелена, специјалиста гинекологије је на годишњем одмору.
Др Чоловић Јелену мјења др Пешевић Јадранка, специјалиста гинекологије.
Гинеколог ради сваки радни дан од 15:00h - 20:00h ...

Одржано је предавање ученицима осмих и деветих разреда

227.03.2017. године у Основној школи "Др Младен Стојановић" Јошавка, одржано је предавање ученицима осмих и деветих разреда на тему: нежељена трудноћа, полно преносиве болести,контрацепција. У циљу бољег информисања и здравственог просвећивања младих.
Основна порука са предавања је:Нискодозажна пилула уз кондом као основна заштита од нежељене трудноће!

Опширније...

Почела са радом друга смјена

060417 1У служби стоматологије у Дому здравља Челинац од 21.03.2017. је почела са радом 2 (друга) смјена која ради од 14:00-20:00 часова и ординира др Никола Радоњић, те су уведене радне суботе гдје је стоматолог (др Никола Радоњић и др Сања Илић) ординирају од 07:00-15:00 часова.
Молимо пацијенте да користе систем заказивања, те на тај начин олакшају рад стоматолошке службе.

Опширније...

Нови систем рада у централној лабораторији Дома здравља!

230317 1Од 22.03.2017. године, уведен информатички систем заказивања пацијената који омогућава да се пацијенти заказују за услуге у лабораторији путем служби. На ТВ екрану се појављују имена и термини те звучним сигналом прозивају пацијенти који требају да обаве претраге. На овај начин се уводи редослијед и избјегавају непотребне гужве и све на добробит наших пацијената. Систем је набављем из властитих извора. Овим путем се моле пацијенти на разумјевању у случају да дође до техничких потешкоћа.

Опширније...

Постављени стубићи

220317 1

 

Постављени стубићи иза зграде Дома здравља и на тај начин уређен простор за паркирање!

 

 

 

 

Постављени јарболи !

Испред централне зграде Дома здравља "Свети Врачеви" постављени јарболи са заставом графичког лога Дома здравља и државном заставом!

Постављене свјетлосне рекламе!

На главном улазу у зграду Дома здравља Челинац стављена је свјетлосна реклама са графичким логом "Свети Врачеви", са бочне стране стављена је свјетлосна реклама за хитну медицинску помоћ која се у ноћним сатима пали и гаси, и на тај начин олакшава и упућује грађане Општине Челинац, али и друге који не знају гдје је локација хитне медицинске помоћи да се лакше снађу.