СТОМАТОЛОГИЈА !!!

161216 9Информишу се грађани да због одсуства др стоматологије, до даљњег стоматолог неће пружати услуге у другој смјени. Овим путем молимо грађане за разумјевање.

 

 

 

 

Хигјенски минимум

161216 8У Дому здравља Челинац 15.12.2016. године реализовано је предавање из Хигијенског минимума за полазнике који по позитивном законодавству морају имати увјерење да су завршили овај тренинг. Др Радован Братић је на свеобухватан начин презентовао дату тематику.

Опширније...

ПОБОЉШАЊА У ПЕДИЈАТРИЈИ !!!

161216 2У циљу унапређења рада педијатријске службе уведен пулт и тиму придодана медицинска сестра Кострешевић Сања. Задатак сестре је да врши тријажу пацијената и информисање родитеља као и друге послове. Такође формира се картотека за дјецу од 0-6 година, тако да родитељи неће морати ићи у тимове породичне медицине по картон.

МОЛЕ СЕ РОДИТЕЉИ КОЈИ СУ ОДНИЈЕЛИ КАРТОНЕ СВОЈЕ ДЈЕЦЕ ДА ИХ ДОНЕСУ У ПЕДИЈАТРИЈСКУ СЛУЖБУ!!

Опширније...

ПОЧЕО СА РАДОМ ДЈЕЧИЈИ КАРДИОЛОГ!!!

13.12.2016. у 18:30х са радом почиње доктор Дарио Ђукић, педијатар кардиолог.

Каталог услуга из дјечије кардиологије:

1. Први кардиолошки преглед
2. Контролни кардиолошки преглед
3. Електрокардиографија - ЕКГ
4. Контролни ЕКГ
5. Ехокардиографија - узв срца
6. Контролна ехокардиографија
7. Фетална ехокардиографија - узв срца и великих крвних судова фетуса
8. Савјетовалиште за дјецу са урођеним и стеченим болестима срца
9. Комплетна кардиолошка евалуација (кардиолошки преглед, ЕКГ, и УЗВ срца)

Дом здравља Челинац прославио Свете врачеве Козму и Дамјана

slobodankaЧелиначки Дом здравља сврстао се у малу, али одабрану групу здравствених установа Републике Српске које послују позитивно.

- Ми смо један од само петнаест Домова здравља у Републици Српској који послују позитивно. У посљедњој години дана наставили смо са добром праксом да колико год је више могуће унапређујемо примарну здравствену заштиту. Унаприједили смо лабораторијску службу па више наши суграђани не морају да иду у Бању Луку да би им се вадила крв и за најзахтјевније анализе.

Опширније...

Нова донација

161116 1

 

Ју апотека "ВАШЕ ЗДРАВЉЕ" донирала је Дому здравља "Свети Врачеви" Челинац инхалатор.

ПЕДИЈАТРИЈСКА СЛУЖБА - информације о организацији рада

041116 1Због одсуства прим. др Михајла Ђурића у периоду од 31.10.2016. године до 10.11.2016. године, услуге педијатријског сервиса пружат ће др Зец Борис, специјалиста педијатрије КЦ Бања Лука у радном времену од 16:00х-21:00х. У том периоду постојаће могућност кориштења лабораторије. За све додатне информације обратите се служби педијатрије на број телефона 051/551-044 локал 105.

Опширније...

ОБАВЈЕШТЕЊЕ!!!

031116Обавјештавамо вас да је у Дом здравља "Свети Врачеви" стигла вакцина за хроничне пацијенте (ваxигрип). Вакцина се дијели у Дому здравља, а биће доступна и у теренским амбулантама за пацијенте хроничаре.