"Једнаки у различитостима": Обиљежавање Свјетског дана менталног здравља уз подршку Здравих заједница у Босни и Херцеговини

"Једнаки у различитостима" назив је пројекта који спроводи Удружење говорника из области менталног здравља „Гласно с разлогом“, а који ће поводом обиљежавања Свјетског дана менталног здравља реализовати уз подршку Здравих заједница у Босни и Херцеговини.

Опширније...

Набавка нове мултифункционалне ваге за превентивне прегледе незаразних болести

Набављена је нова мултифункционална вага која ће се користити за кампање превентивних прегледа масовних незаразних болести са фокусом на контролу фактора ризика.

Опширније...

Нова расвјета око Дома здравља 'Свети Враћеви' Челинац: Побољшање услова за ноћне здравствене услуге

Дом здравља “Свети Враћеви” Челинац у сарадњи са начелником Општине реализовао је пројекат постављања расвјете око централне зграде. На тај начин су се створили оптимални услови за кориштење здравствених услуга у ноћним сатима. Захваљујемо извођачима радова на професионално урађеном послу.

Опширније...

Обиљежавање Недеље борбе против туберкулозе у Челинцу

Заједно са волонтерима ОО Црвеног крста Челинац обиљежили смо недељу борбе против Туберкулозе. Превентивни прегледи за грађанство на шеталишту у Челинцу и кућне посјете за наше старије суграђане.

Опширније...

Предавање о емоционалној писмености у Дому здравља за ученике ОШ „Милош Дујић“

Данас је у Дому здравља одржано предавање на тему Емоционална писменост за ученике осмог и деветог разреда ОШ “Милош Дујић” Челинац.

Опширније...

Обиљежавање Свјетског дана прве помоћи у ОШ „Др Младен Стојановић“

Поводом обиљежавања Свјетског дана прве помоћи, данас је у просторијама ОШ “Др Младен Стојановић” Јошавка одржана показна вјежба за ученике од 6. до 9. разреда.

Опширније...

ДОНАЦИЈА МТЕЛ-а ДОМУ ЗДРАВЉА ЧЕЛИНАЦ

У просторијама Дома здравља Челинац, 28.08.2024. уруцена је донација Мтел-а ТВ пријемника за потребе информисања корисника здравствене застите.
Захваљејемо се Мтел-у на подрсци, у насем настојању да унаприједимо услове рада за кориснике здравствене застите.

Опширније...

Свечано отворена нова амбуланта у Јошавци

У Челинцу, мјесту Јошавка данас је свечано отворена новоизграђена, савремено опремљена амбуланта у чију изградњу је уложено око 500.000 КМ.Амбуланту су отворили министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић, начелник општине Челинац Владо Глигорић и директор локалног Дома здравља Драшко Купрешак.

Опширније...